קייטרינג רם נחשבת לאחת החברות המובילות בתחום ההסעדה לאירועים באזור הקריות ונהריה. גם מי שלא שכרו את שירותי הקייטרינג לאירועים שמציעה החברה, בטח שמעו על חוויית טעם הייחודית, שעשתה לה כנפיים בכל האזור; גם מי שלא מגיעים לארוחת צהריים עסקית באחת ממסעדות החברה, או לחצרות המזון כדי לקנות אוכל מוכן במשקל לאירוע או לצריכה פרטית, יודעים שהחברה מציעה תפריט עם מנות באיכות יוצאת דופן.
איכות יוצאת דופן
אחרי ביקור באחד מחמשת המסעדות של החברה לא קל להישאר אדישים לטעמים, לכן החליטו במערכת אינדקס ברית לבקר במתחם המטה, שממוקם במושב בוסתן הגליל. שם שוחחנו עם מנהל התפעול, אמיר ירון, שסיפר על הדרך שעשתה החברה מאז הקמתה.
החברה הוקמה בשנת 2002 על ידי הבעלים, עופר תדמור, שהחל את דרכו בענף המזון כ-3 שנים קודם לכן, כבעל עסק לממכר פיצוחים בעיר עכו. כעבור מספר שנים נפרד תדמור מהשותף לעסק, והחל לשלב בתפריט מוצרים המאפיינים בית קפה. עם הזמן שילב גם סנדביצ'ים, תפריט ארוחות בחמגשית וארוחות טריות, כגון קוסקוס עם תבשילים שונים. הפעילות החלה לרשום מגמת צמיחה, ובשלב מסוים נפתחה המסעדה הראשונה מול חוף התמרים, בעכו.
עם השנים המסעדה, שמציעה אוכל ביתי, איכותי, טרי וכשר, צברה מוניטין בקרב לקוחות קבועים וקבוצות תיירים. הביקוש לתבשילים של המסעדה המשיך לגדול. כך בשנת 2006, משום שהמסעדה היתה קטנה וצפופה מכדי לענות על הביקוש הגובר, העבירה החברה את פעילותה למתחם מטה, במושב בוסתן הגליל. מאז פועל במתחם המטבח המרכזי של החברה לצד משרדי ההנהלה.
5 מסעדות, מטבח אחד
כיום החברה, המעסיקה כ-85 עובדים, מפעילה 4 מסעדות נוספות בקריית מוצקין, בקריית חיים, בנהריה ובקריית ביאליק. "הקונספט הוא פשוט", מסביר ירון, "המטבח המרכזי מייצר את האוכל לכל מסעדות הרשת ולכל פעילות הקייטרינג אותה מבצעת החברה. כך שאין במסעדות טבחים או מחסנאים. כל האספקה מגיעה למטבח המרכזי במתחם המטה, בו מוכנות המנות ומשונעות אל המסעדות".
בנוסף, למסעדות מציעה, כאמור, החברה גם שירותי קייטרינג לאירועים, כגון שבתות חתן, חינות, בר או בת מצווה, חתונות, ימי הולדת ועוד.
ירון: "מעבר לקייטרינג אנו מציעים ללקוחות שלנו ליהנות מאספקת כל הציוד וכל אנשי הצוות הדרושים לקיום אירוע. כמו כן, למרות שהתפריט הבסיסי שלנו כולל מנות מסוימות, ניתן לבצע בו שינויים ואף לבנות תפריט שלם בהתאם לדרישות הלקוח".
נדבך נוסף בפעילות החברה מתמקד במכירה של אוכל מוכן במשקל. הפעילות מתקיימת בעיקר לקראת סופי השבוע, בכל מסעדות החברה, שהופכות לחצרות מזון, המציעות מגוון מרשים של יותר מ-180 מנות שונות.
הצצה לפרק הדגים בתפריט מגלה מנות, כגון קציצות דגים, איקרה, קרפיון מבושל, סול מטוגן, גפילטע פיש, סלמון אפוי, דניס ביין ושקדים, בורי מבושל, שפרוטים, הרינג כבוש.
תפריט עם יותר מ-180 מנות
בפרק הבשר אפשר להתענג על קציצות בקר עם ארטישוק ופטריות, או עם רוטב עגבניות, על מנת בשר גולש, על קבב ממולא בטחינה, על רצועות בשר בקר עם פטריות, על צלי בקר ברוטב שזיפים ויין, על קציצות בשר מזרחיות ועוד.
עוד בין המנות העיקריות גם בצק עלים ממולא בחזה עוף ופטריות, נקניקיות בבצק, פסטיה ממולא עוף ושקדים או בבשר וסלק, בשר פרגית ממולא בבשר ואורז, מנת לשון בקר, מנת שוק עוף ממולא בחזה עוף ורוטב תפוזים ועוד.
פרק שלם בתפריט מציג מגוון עשיר של מנות עוף, כגון כרעיים בגריל, חזה עוף ברוטב שמיר ובצל, רצועות עוף בנודלס, קציצות עוף ברוטב עגבניות, עוף סיני עם אננס, עם נבטים, ברוטב ברביקיו או ברוטב תאילנדי, שניצל רגיל או פריזאי, פילה עוף ברוטב, חזה עוף ממולא בבשר וסלק או בבשר וצנובר, כבד עוף ועוד.
עוד פרק מוקדש כולו למנות ממולאים, בהן גם כרוב ממולא עם אורז, פלפל ממולא עם אורז, קובה למרק, עלי גפן, קישוא ממולא, כיסוני תפוחי אדמה, מוסקה, ארטישוק ממולא בבשר בקר, בלינצ'ס ממולא בפטריות ועוד.
בפרק הפשטידות אפשר למצוא גם קיגל, לזניה, פשטידת תפוחי אדמה, פשטידת קישואים ועוד. בפרק התוספות אפשר לשלב מנות, כגון במיה, ירקות מוקפצים, מגוון סוגי אורז, קוסקוס, איטריות, פתיתים, מפרום, מגוון סוגי פסטה, חמין, קישקה, מרקים ועוד.
פרק הסלטים המגוון מציע מנות, כגון כרוב וגזר עם ובלי מיונז, מגוון סלטים מבוססי חצילים, מגוון סוגי חמוצים, טחינה, חומוס, סלק אדום, עגבניות שרי ונבטים, סלט ביצים, סלט מיונז, מטבוחה, אבוקדו, טונה, בפטריות במיונז ושמיר, כבד קצוץ, סלט סלמון נורווגי ועוד. התפריט כולל גם פרק של מנות מטוגנות ומנות של בשרים על האש.
מה מייחד את החברה מאחרות?
"להבדיל מחברות קייטרינג אחרות, אנחנו כמעט ולא מספקים שירותי הסעדה למפעלים. אנחנו עובדים מול כ-5 מפעלים, שגם אותם אנו בוחרים בקפידה. אנחנו יכולים להרשות את זה לעצמנו, בגלל היתרון שיש לנו נוכח הפעילות במסעדות. במקביל, אנו מבדלים את עצמנו באמצעות הקפדה על איכות גבוהה של חומרי גלם, טריות של מנות, טעמים ושירות. אנו מודעים לכך שהמחירים שלנו יקרים ב-10% עד 12% מאלה שמציעים המתחרים. אבל הלקוחות יודעים שהאיכות שלנו היא ללא פשרות ולכן מגיעים למסעדות שוב ושוב, ובוחרים בנו לספק את הקייטרינג לאירועים שלהם. השירות שלנו יוצא דופן וזה בא לידי ביטוי גם בליווי הצמוד שאנו מעניקים ללקוחות".
איך אתם מתמודדים עם תחרות?
"אני בעד תחרות. בעיני תחרות היא דבר טוב. משום שדווקא כשקיימת תחרות הלקוחות יודעים להעריך כמה אנחנו שווים. אנו פועלים במסגרת קונספט מסוים, במסגרתו אנו מכוונים לקהל מסוים. זאת, באמצעות ארוחות עסקיות ובאמצעות מכירת מנות אוכל במשקל. כך, גם אם המתחרים מציעים ארוחות צהריים עסקיות ב-10 שקלים פחות, אנחנו לא נגרר להוריד מחירים. זאת משום שאנו בטוחים במוצרים שלנו ובלקוחות שלנו, שיודעים בדיוק מה אנחנו שווים, עם אילו חומרי גלם אנו עובדים ואיזו רמת טריות וטעם אנו מספקים להם. הלקוחות לא פראיירים ויודעים בדיוק מה הם קונים ומה הם אוכלים".
ספר על היעדים של החברה.
"היעד המרכזי הוא לשמור על הקיים. גם אם נתרחב בהמשך ונפתח סניפים נוספים זה יהיה במסגרת הקונספט הנוכחי, כשהרעיון הוא שתמיד יהיה מטבח אחד שמייצר לכל הסניפים".
להלן קישורים למספר לקוחות נבחרים שלנו:
אולמות בבאר שבע | ייצור מארזים
מסאז'ים באילת | אורן זיו | אנודייז
ציוד לגני ילדים | אולמות בפתח תקווה
רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים
בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר