על השפעותיו המשמחות של האלכוהול אין צורך להרחיב את הכתוב. זוגות שמעונינים בברית דינמית ושמחה יודעים כי הם חייבים להביא את האלכוהול אל האורח בכל מקום בו הוא נמצא - ליד שולחן, ברחבת הריקודים ובכל פינה נסתרת ורחוקה מן העין, העיקר שישתה ו"יכנס לאווירה".
השילוב בין אלכוהול, מוסיקה וגימיקים, גורם לאורחים להשתחרר ולהפוך ארוע עייף לארוע רועש ושמח.
בניגוד למאמר המשורר, הגורס לא להסתכל בקנקן אלה במה שיש בתוכו, הקנקן במקרה הזה חשוב לא פחות, ולפעמים אף יותר, מאשר הנמצא בתוך הכוסית.
ובתרגום לנושא המשקאות, צורת ההגשה חשובה לפחות כמו איכות השתייה. נגן אקורדיון
וכאן נכנס לתמונה הבר הנייד, אשר מוסיף משקאות שאינם נמצאים בשירותי הבר הקונבנציונליים ומביא את האלכוהול עד פי האורח. בברים ניידים מגישים שתייה מיוחדת כמו קוקטיילים אקזוטיים, שייקים עתירי אלכוהול על בסיס פירות, מבחנות שתייה ועוד.
וכמו שכבר נאמר, צורת ההגשה חשובה לא פחות מתוכן ההגשה. על ההגשה אמונות, בדרך כלל, שתי מלצריות/רקדניות נחמדות וחטובות מאתר הכרויות, המתמזגות בין הרוקדים ושופכות להם לפה את מרכולתן.
האפשרויות כמעט אין סופיות. קוקטיילים ושייקים צבעוניים מוגשים במבחנות, מותזים מתוך אקדח, צינוריות, בקבוקי תינוקות וכלים שונים. אחד מהלהיטים האחרונים הוא הגשת אבטיח או מלון מלא במשקה למרכז הרחבה, שם כל אורח שותה כאוות נפשו מתוך הקשים התקועים בפרי הגדוש. בצורה כזאת גם שותים וגם מתלכלכים, מה שרק מעצים את השמחה.
אפשרות נוספת היא להלביש את הברמנים/יות בתלבושות שונות ומשונות, בהתאם לסגנון החגיגה ולטעם האישי של הזוג הצעיר. בין התחפושות נפוצות יש את תחפושת המקסיקני/קאובוי בה הברמן עטוי סומבררו וחגורת כדורים, רק שבמקום כדורים מכילה החגורה כוסות טקילה זעירות ויש מקום גם לבקבוק ספרייט עבור האורחים המעונינים להקפיץ. תחפושת נוספת יכולה להיות אסטרונאוט, בה לברמן יש מכלים על הגב מלאים באלכוהול ובידיו הוא מחזיק נשק חללי המשפריץ את המשקה לפה האורחים.
בר בסגנון טרופי/ אקזוטי נפוץ אף הוא בחתונות: ברמניות לבושות בסגנון הקרנבל הברזילאי, או נערות הוואי עטויות מחרוזות פרחים, מצוידות בשלל מבחנות בצבעים וטעמים שונים, או במשקאות המוגשים מתוך פירות (קוקוסים, מלונים חצויים וכדומה), מפזזות בין הרוקדים, משקות אותן ומרקידות אותן. אם קיים תיאום בין שירותי הבר לבין התקליטן, אז באמת תעלה השמחה עד לשמיים. שילוב נכון בין אלכוהול ומוסיקה יכול לחולל פלאים בכל אירוע.
איציק רוחם, בעל חברת BARZAZ ומומחה לאלכוהול ומשקאות מירושלים, מספר על המשקאות הנפוצים ביותר כיום בעולם הארועים. "הראשון מחמשת המשקאות המומלצים והמבוקשים בארוע הוא כמובן הייגרמייסטר. אחריו וורמוט לבן (מרטיני, צינזנו) וטקילה קווארבו, וסוגרים את הרשימה השנפס האגדי וג'יימסון".
איציק גם ממליץ על הקוקטיילים השווים ביותר שיקפיצו את הארוע שלכם:
1. פסיפלורה סאוור- וודקה, מונין פסיפלורה, מיץ לימון, מי סוכר.
2. וו וו (woo-woo) - וודקה, שנפס אפרסק, מיץ אוכמניות.
3. קוסמופוליטן - וודקה, טריפל סק, מיץ אוכמניות, מיץ ליים.
4. אפל מרטיני - שנפס תפוח, ורמוט יבש, וודקה.
5. בליני - שמפניה, שנפס אפרסק.
ואיך אפשר לסיים בלי מספר טיפים מהמומחה, שיכולים לכוון אתכם למה שחשוב ולמנוע לא מעט בעיות שאולי לא הייתם מודעים אליהם.
אם החלטתם לשכור שירותי בר חיצוניים חשוב מאוד לדעת מיהם הברמנים שיהיו נוכחים אצלכם בארוע. אתם וודאי לא תרצו להגיע לערב החשוב ולגלות מאחורי הבר בחורים חביבים שעדיין לא עברו את הגיל שבו מותר להם לשתות אלכוהול והרקע שלהם בנושא מסתכם בהקפצת טקילות בטיול השנתי של כיתה יא'...
גיל הברמנים והרקע שלהם חשוב מאוד, במיוחד כיום כאשר האלכוהול מהווה חלק נכבד מהארוע.
...אם החלטתם לא לשכור שרותי בר זה לא אומר שאתם לא צריכים לבדוק מי עומד מאחורי הבר... שווה אפילו להשקיע מינימום מאמץ ולשכור ברמן מקצועי בכדי שיוכל לתת שירות איכותי יותר לאורחים.
נכון שביליתם המון זמן בחיפוש אחר אולם, שמלת כלה, צלם, תקליטן, מעצב ועוד דברים רבים וטובים, אבל מומלץ להשקיע עוד מאמץ קטן ולעשות סקר שוק בנוגע למחירי האלכוהול אשר אתם מתכוונים להביא לארוע. בחיפוש קל תוכלו למצוא בחנויות יין ואלכוהול (ולא בסופרים למיניהם...) מחירים זולים של וודקה, וויסקי, ליקרים ומשקאות אנרגיה למיניהם וכך גם תזכו לייעוץ מבעלי החנויות המבינים בתחום.
להיפגש לפני הארוע עם הברמן או החברה לשירותי בר כדי לתאם עמדות וליידע את הברמן לגבי רצונות מיוחדים. אפשר אפילו ליצור פגישה משולשת עם התקליטן, מאחר שהמוסיקה והשתייה הולכים ביחד ביצירת מצב הרוח.
למרות השליטה הכמעט מוחלטת של הוודקה רד-בול ברחבות הריקודים, מומלץ לבקש מהברמן להיות קצת יצירתי ולתת לאורחים תחליף (ולא חסרים כאלה) הולם ואף יותר מכך, לוודקה רד-בול. קייטרינג חלבי בצפון
אם כבר משקיעים עשרות ומאות אלפי שקלים בחתונה, ולמרות שאנו מעודדים את תוצרת ישראל, רצוי להשתמש באלכוהול תוצרת חוץ, שהינו משובח בהרבה מהאלכוהול המקומי.
מינון נכון של האלכוהול. מטרת הבר הנייד היא לשחרר את האורחים, לא לשכר אותם. מינון נכון של אלכוהול, תזמון ואיכות המשקאות, ימנעו תקלות לא נעימות (השתוללות, הקאות) שמקורן בשכרות.
חשוב לכבד את רצונם של האורחים שאינם רוצים לקחת חלק במשתה. יש לקחת בחשבון קהל מעורב, מבוגרים וצעירים יחד, ולהגיש את האלכוהול בצורה אישית ונעימה.
להלן קישורים למספר לקוחות נבחרים שלנו:
אולמות בבאר שבע | ייצור מארזים
מסאז'ים באילת | אורן זיו | אנודייז
ציוד לגני ילדים | אולמות בפתח תקווה
רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים
בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר