כמו בכל מסיבה, גם בברית מילה למוסיקה יש השפעה מכרעת על מהלך העניינים, מצב הרוח של החוגגים וההצלחה של הברית. לא משנה כמה הכלה תהיה יפה או כמה האוכל יהיה טעים, אם המוסיקה לא תהיה טובה ולא תסחוף את הקהל, הברית נידונה לכישלון.
החוכמה היא להתאים את סגנון המוסיקלי לקהל האורחים בלי לפגוע בהעדפות האישיות של המשפחה, ולדעת למקם כל סגנון ושיר לכל שלב בלוח הזמנים. כמובן שהמוסיקה אינה צריכה להיות אחידה. לכל שלב יש את השירים שלו, וגם כשמגיעים לרחבת הריקודים, צריך לדעת לשלב בין הסוגים השונים.
לכל חלק בחתונה יש את המוסיקה המתאימה לו:
קבלת הפנים - נמשכת כחצי שעה עד שעה ונהוג להשמיע בה מוסיקת רקע שתכניס את המוזמנים לאווירת החתונה ולא תפריע לנהל שיחות.
האוכל - כמו בקבלת הפנים, מוסיקת רקע רגועה, או מוסיקה קלאסית שלא תלחיץ את האורחים ותגרום להם לאכול טוב ובנינוחות.
רחבת הריקודים - בחירה נכונה של המוסיקה מתבטאת בזמן הריקודים. בדרך כלל, קהל המוזמנים מורכב ממבוגרים וצעירים יחד, ולכן רצוי להתחיל במוסיקת ריקודים סלוניים, או בשירים עבריים כדי להכניס את כולם לחתונה ורק אחר כך לעבור למקצבי הדיסקו, פופ, האוס, טראנס וכל מקצב אחר.
שוק המוסיקה לאירועים גדוש תקליטנים, זמרים, מופעי בידור ורקדניות ואפילו מופעי תאורה אלקטרוניים מרשימים. בזמן האחרון מקובל כי לכל אולם, בין אם אולם אירועים בצפון או בכל מקום אחר, יש את התקליטנים איתם הוא עובד ולכן המגוון מצטמצם עבורכם באופן אוטומטי.
שירי ארץ ישראל - עוזי רוזנבלט
כמה נקודות למחשבה ולבדיקה לפני שמחליטים על המוסיקה, באירוע השיא של חייכם:
1. ההחלטה הבסיסית היא סגנון המוסיקה הרצוי בחתונה. בני הזוג צריכים לחשוב בצוותא על המוסיקה המתאימה לאורחים ולעצמם ורק אח"כ להתחיל לחפש את האדם המתאים. לפעמים מתגלים חילוקי דעות בין בני הזוג ועדיף לפתור אותם לפני בחירת איש המקצוע.
2. תקליטן, להקה או רקדנים. בשוק יש הרבה מאד אנשי מקצוע שישמחו לבדר את האורחים שלכם, רק צריך לבחור מה אתם מעדיפים. תקליטן יעמוד ברקע וישמיע שירים ואולי ינחה מעט את האירוע אם יתבקש לכך. צריך גם להחליט אם רוצים תקליטן פעיל שמראה את עצמו או תקליטן שרק ישמיע את השירים ולא יפריע לחוגגים. להקת זמרים משתלטת על הרחבה והופכת את האורחים לפסיביים. במקרה של להקה, החתונה הופכת להיות יותר הופעה מאשר פסטיבל. יש בנמצא להקות ממגוון רחב מאד של סגנונות מוסיקה וכל אחד שרוצה יכול למצוא את הסגנון המועדף עליו. רקדנים ורקדניות יכולים להופיע במספר קטעים עצמאיים ואח"כ לרקוד עם האורחים ולהפעיל אותם.
3. כדאי לבדוק את התקליטן באירוע. רצוי לראות את האיש האחראי על האירוע שלכם באירוע אחר, ומכך ללמוד על איכותו ויכולתו לשלוט בקהל. שלא יהיו הפתעות בחתונה.
4. לא לבחור את הראשון שרואים. גם אם האולם כולל את התקליטן, תמיד נותנים מספר אפשרויות וכדי לבדוק לפני שקונים את הסחורה. הכלל תקף עוד יותר אם בחירת התקליטן נופלת עליכם במלואה. לכו לראות לפחות שלושה לפני שתחליטו.
5. רצוי לעשות פגישה אחת עם התקליטן לפני החתונה, וזאת כדי לתאם ציפיות. לקבוע את השירים המועדפים וסדר השמעתם, להחליט על שיר החופה, השיר אחרי שבירת הכוס ושיר הסלאו הראשון. בנוסף, אפשר לבדוק את מגוון השירים שיש לו, את האפקטים והגימיקים שיש באפשרותו לספק לכם וכמובן להסביר לו על אופי האורחים והשירים שאתם רוצים שיהיו באירוע שלכם.
6. חשוב לדעת את היכולות הטכניות של התקליטן. איכות מערכת ההגברה והרמקולים חשובה במיוחד וכך גם הידיעה שיש לו גנרטור חירום למקרה של הפסקת חשמל.
תקליטן מסוים נתן מספר טיפים להצלחת המוסיקה בברית:
להלן קישורים למספר לקוחות נבחרים שלנו:
אולמות בבאר שבע | ייצור מארזים
מסאז'ים באילת | אורן זיו | אנודייז
ציוד לגני ילדים | אולמות בפתח תקווה
רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים
בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר